TV2torget.no – styr unna

TV2 Torget

18. januar 2009 skrev jeg et innlegg på en av mine blogger om TV2 Torget. Denne Blogspot-bloggen (webkommunikasjon.blogspot.no) er nå under avvikling og jeg overfører derfor noe av innholdet til Svanesang.no. Mitt litt gretne innlegg skulle vise seg å treffe en del av TV2 Torgets kunder, noe kommentarene viste. Dårlig skjulte anonyme svar på ansatte i TV2 Torget skulle også vise seg å ha en viss underholdningsverdi.

Nedenfor kan du lese mitt opprinnelige innlegg. Og da jeg ikke kan overføre kommentarer fra enkeltinnlegg, har jeg kopiert inn disse som tekst under innlegget.

TV2 Torget

Jeg er usikker på at denne annonsen gjenspeiler kvaliteten på TV2 Torget, men kvalitetskontroll synes i hvert fall å være helt fraværende.

TV2torget.no – styr unna

Det er så greit når man har egen statistikk, for da er tallenes tale ikke til å komme utenom.

Som en test prøvde en av mine klienter en annonseside hos TV2torget.no for 5k. Det viste seg dessverre å være bortkastede penger. Statistikken viser tydelig at testen resulterte i 4 besøk på tre måneder og de besøkende var i gjennomsnitt 11 sekunder på nettstedet til min klient.

Ingen har noen gang beskyldt meg for å være noen stor fan av alt katalogsøppelet som finnes. Særlig forhatt er innholdsskrapende kataloger som kryper rundt som pestrotter på Googles søkeresultatsider. Jeg ønsker dem en kort, men pinefull død.

Hver og en må finne ut av hva som er lønnsomt selv, og noen ganger prøver man noe som viser seg ikke å gi resultater, that’s life. Hva som funker, kan være bransjeavhengig, det er en komplisert materie.

Men ut ifra vår erfaring vil jeg anbefale alle å styre unna annonsering på TV2torget.no. De er i særklasse dårligst blant kataloger (betalte og gratis). En konkurrerende katalog ga i samme tidsrom 589 besøk – og de besøkende var i gjennomsnitt 1 minutt og 38 sekunder på nettstedet. Selv ikke verdens mest slitsomme svenske telefonselger kan komme utenom slike fakta.

 

Kommentarer til det opprinnelige blogginnlegget

 

Skuffet og blakk annonsør sa…
Må desverre si meg enig her. Jeg har i 4 mnd. maset på ledelsen på i tv2torget etter statestikk. -Unike brukere pr.mnd osv. De har vært hyggelige,men har ikke kunnet gi meg noe relevant data.

Jeg fikk imidlertid vite at de tallene selgeren som kontaktet meg oppga, er de samlede besøkstallene for hele paraply-organisasjonen tv2. Muntlig ble jeg gitt tallet 380.000 unike brukere pr.mnd, men de klarer som sagt ikke backe dette opp med noe skriftelig.

Den eneste responsen jeg har fått ut av “investeringen” min er en markant økning av telefonselgere.

Personlig har jeg veldig dårlig erfaring med disse nettkatalogene. Om man absolutt ønsker å kaste pengene sine i disse gapende hullene vil jeg anbefale at man tar en titt på firmaene registrert hos “Trygg katalog”.

23.3.09
Anonym sa…
Her vil jeg legge litt fakta på bord. Tv2Torget suger. sånn det er bare 50% besøk fra Korea eller noe bullshit. men iallefall Tryggkatalog???? herregud tenkt litt lengere a, det var GULESIDER som startet opp tryggkatalog, Man kan være så mye kjeltring man bare vil selvom man er med der, det eneste de krever er at man har tallene siden ute på Gallup & sender ut ett skriv med ett skriv om ett eller annet der dem har skrevet med bitteliten skrift nederst på arket eller bakarket at avtale snart fornyes automatisk… ER DET EN TRYGGKATALOG?
21.5.09
Anonym sa…
PS: Pluss at man må betale 100.000kr for og være med 🙂
21.5.09
JcM sa…
Jeg hadde også en dårlig erfaring fra Tv2Torget, hvilket jeg har kommentert her… At TV2 faktisk gir sitt merkevarenavn til så useriøse parter som Connecto og Infonor, forstår jeg bare ikke.

Jeg fikk en kredittnota etter at jeg truet med å klage de inn til varslingslisten.no

Nei, jeg håper denne tjenesten snart stopper, for å være ærlig (og det skal man jo være) 😛

23.7.09

Anonym sa…

Jeg ble oppringt av en selger fra TV2 Torget. Han ville at jeg skulle fornye min annonse hos TV2.

Jeg forklarte at jeg forrige gang ble skammelig lurt av TV2. Ble deretter tilbudt samme annonse som sist til halv pris, samt at jeg skulle få noe i retning av høyere rangering.
Mitt svar var nei. Etter kort samtale med “sjefen”, ble pristilbudet senket med 30%.
Mitt svar var fortsatt nei. Ny samtale med sjefen og prisen ble senket ytterligere.
Selgeren var imidlertid så pågående,frekk og uforskammet at jeg fikk han helt i vrangstrupen. Skull jeg vært interessert, måtte han ha gått ned på 15% av sitt opprinnelige tilbud – det ville vært en akseptabel pris.Det er skammelig at TV2Torget opererer på denne måten.
Jeg oppfordrer alle til å avbryte all forbindelse med dette firmaet.
Ingen er tjent med firmaer som bedriver blodsugervirksomhet og forsøker å skremme kundene til å fortsette abonnement.
Hilsen en som har fått nok!

8.8.09

Anonym sa…

Hei

Det her er veldig feil .Statesikken finner dere på WWW.alexa.com ,har annonsert der nå jeg har fått mye oppdrag de har endret design og søkemotoren er super nå så jeg anbefaler folk til å velge tv2torget.

12.11.09
Anonym sa…
les litt om tv2 og deres streker og svindel her:
http://bloggboy11.blogspot.com/
2.12.09
Anonym sa…
Jeg kan bekrefte at TV2torget.no framstår som en lite seriøs aktør for slik annonsering.
I dag ble jeg (igjen) ringt opp av dem og de ville at jeg skulle fornye annonseringen. Telefonen kom fra underleverandøren Infonor AS. Siden TV2torget.no har gitt oss to ulike kundenummer har de i noen år nå rotet med dette. Den som ringte hevdet at han ikke kunne få opp noe kundenummer for oss. Det er første bevis på at den som ringer ikke er seriøs. Han fikk oppgitt våre to kundenummer og jeg kunne sitere en bekreftelse på at vår annonsering er betalt til 2011. Dernest blir den IKKE fornyet.
Øystein Gudim, daglig leder i Adopsjonsforum.
21.4.10
Anonym sa…
Min annonsering utløper des 2010, ble oppringt i april, fikk tilbud om annonsering ut 2012 for 4900 kr eks mva, kun over tlf. Syntes det var et godt tilbud, men så leser jeg kommentarer her. har fått faktura som ikke er betalt og senere inkassovarsel. kan jeg nekte å betale?
27.5.10
p-e sa…
1. Les TV2-Torgets svar her før du bestemmer deg.
2. Jeg aner ikke om du kan angre dette nå. Hør med Forbrukerombudet.no
27.5.10
p-e sa…
Oi, jeg husket visst feil. Jeg fikk en e-post fra TV2-Torget for en evighet siden og sa at de var velkommen til å svare på blogginnlegget. Jeg trodde de hadde gjort det, men husket altså feil.
27.5.10
Også jeg opplever meg lurt av TV2 sa…
Også jeg opplever meg lurt av TV2 / Infonor ved at de ringer og gir beskjed om at avtalen er utløpt selv om den ikke er det. Nå har de gjort det to ganger overfor meg, men siste gangen avslørte jeg dem. De beklaget da i e- mail og skyldte på at jeg hadde fått to ulike kundenummer.

Men hadde jeg det allerede vinteren 2010? Svaret er selvsagt nei, og jeg kan underbygge med at det ikke kan være tilfelle nå heller. Dette fordi selgeren påsto at min annonse ikke lenger var synlig fordi den utgitt i juni 2010, men det korrekte var at den første annonsen ikke utgikk før juli 2010 og den utvidete bannerannonsen først i jan. 2012.

Når jeg spør om besøksstatistikk kan de ikke redegjøre for noe som helst vedr. min annonse.

Jeg har gitt beskjed om at jeg ikke vil annonsere mer hos TV2.

5.7.10
Anonym sa…
TV2-torget er reinspikka svindel!

På telefonen presenterte han seg som “Thomas fra TV2” og sa at TV2 de har mål om å bli større enn finn.no og at de trenger referansekunder. Derfor skulle jeg få annonsen gratis, og kun betale for bannerutvikling, kr 8000 per år.

Nettstedet skulle deretter markedsføres massivt i alle TV2’s kanaler fremover.

Bare sprøyt!

13.8.10
Svar fra TV 2 Torget og Infonor sa…
Føler behov for å redegjøre fra dette (for Infonor og TV 2 Torget).

Da det selges annonser (og ikke linker, adwords, mv) så er den primære funksjonen å generere klikk på annonsene, noe som vi erfarer at fungerer godt. Det er ikke uvanlig at kunder får flere tusen, opp til ti tusen og flere, klikk på sine annonser. Ja, det er link til nettside i annonsene, men erfaringsmessig velger mange lesere å kontakte kunden direkte (gjennom telefon eller kontaktskjema) etter å ha lest annonsen, fremfor å klikke videre til nettside.

Påstanden om at flertallet av våre lesere er fra Korea kjenner jeg meg ikke igjen i.

TV 2 Torget er (heldigvis) ingen katalogtjeneste (de finnes det nok av) derav ikke tilknytning til Trygg Katalog.

Enig i at pågående selgere kan være et problem, og som i alle salgsorganisasjoner er det selgere som tar munnen for full. Oppfordrer derfor folk til å se produktet som det er, og derav verdien av det, og for all del TA KONTAKT med oss om dere opplever for pågående selgere. Vi setter stor pris på tilbakemeldinger.

Er man misfornøyd, må man også ta kontakt, slik at vi kan gjøre vårt beste for å rydde opp. Forbrukerrådet behandler kun saker i forbrukerforhold og er ikke relevant her.

Vi opplever at flertallet av våre kunder er fornøyd med oss, men i motsatt fall, ta kontakt som nevnt.

Vi har for øvrig aldri vært tilknyttet Varslingslisten og vil heller aldri bli det. Det er kanskje en grunn til det?

18.11.10
Anonym sa…
Ja hadde det vært så lett som du skal ha det til så hadde alt vært greit.

Jeg ble oppringt på en upassende tid, som jeg sa til selgeren, men at han gjerne kunne ta kontakt senere på dagen eller en annen dag, ettersom jeg syntes det hørtes interessant ut.
Det var jo selvfølgelig helt uaktuelt, så etter å ha pratet med han en stund, så tenkte jeg at jeg kunne si ja, og eventuelt bruke angrefristen. Om jeg fant ut at jeg ikke ønsket dette her når jeg hadde fått sett på det.

Da jeg fikk sett på økonoien, og siden som var/er langt ifra ferdig, så fant jeg ut at det er jo helt idiotisk av meg og få 10 000 folk til å se den halv ferdige siden.
Da jeg ble kontaktet dagen etter av tv2torget, så forklarte jeg situasjonen, og han var grei og helt enig. Så sa jeg at han gjerne kunne ta kontakt etter 2 mnd og at jeg kanskje var klar for å bli med da.
Jeg hadde da lagt tv2torget bak meg. Helt til 2 måneder etter hvor jeg fikk faktura. Jeg sendte da mail og forklarte at jeg ikke var klar for det da heller. Fikk svar at de kunne ikke utsette for alltid. bla bla bla. da sa jeg -det er helt greit. Og at jeg ikke ønsket annonse. dagen etter, fikk jeg mail med ett forslag til hvordan annonsen skulle se ut. og en dato for hvilken periode den skulle ligge ute. Sendte ny mail. Forklarte at jeg ikke var interessert, i hvertfall ikke å ha en halvfattig annonse til en halv ferdig side. Ingen svar. Før jeg nå nylig mottok inkasso varsel.

Hvis en i fra tv2torget leser dette her. Forklar hvordan dette her er noe løsning??? Til alle andre. HOLD DERE UNNA!

3.12.10
Regular Guest sa…
Selger argumnterte med ca. 30.000 nedslag på min bransje.

Det ble også argumentert med profilering av ‘TV2 torget’

Jeg har ikke sett noen profilering av TV2 torget, og at jeg ikke skulle få en promille av nedslagene i min bransje finner jeg underlig.

Jeg har selvfølgeling holdt tilbake betaling da jeg ser på dette som et klart kontraktbrudd, og oppfordrer alle til å gjøre det samme intill de kan oppfylle kontrakten

8.12.10
Anonym sa…
Jeg har opplevd det samme som mange av dere her inne.

Jeg ble forestilt 150-200 besøkende i uka fra tv2torget.

Dette har ikke skjedd og anbefaler dere å gjøre det samme som meg å motsette seg faktura.

Jeg får mindre enn 1% av trafikken enn de brukt som grunnlag for tjenesten sin. 2 Besøkende fikk jeg sist uke.

24.1.11
sebastian r sa…
Hei ikke ta tlf fra tv torget stor svindel.Etter at die ringte meg fra tv torget fikk jeg faktura hvor han så at jeg har bekreftet på tlf kontrakten men jeg har ikke gjørt dett og die kan ikke kanselere nå .Etter min mening, er dere eller tv torget typisk for svindlere so lenge har vi ikke kontrakt ,svindel blir ikke betalt av meg. Mvh Sebastian
4.7.14
Anonym sa…
TV2torget.no er landets største markedsplass på nett med godt over 1,3 millioner visninger i mnd. så klart ikke innen for din kategori. Annonsering er en effektiv investering for å øke synligheten og inntjeningen til din bedrift for. Spørsmålet her er:
Er det virkelig tv2torget.no sin feil at dere ikke tjener på det? Eller er det DIN bedrift som rett og slett ingen interesserer seg for. Tydeligvis bare drittfirmaer som har en dårlig erfaring. ikke fordi tv2torget gjør en dårlig jobb som sammarbeidspartner men fordi du og DIN bedrift ikke vekker interesse hos andre. Og ikke si “men selgeren lovte meg masse kunder” det blir for dumt. det er lov å bruke hodet selv og..hvertfall hvis du er markedsansvarlig for en bedrift uten visjoner for fremtiden. TV2torget er en perfekt markedsplass for seriøse bedrifter med et allerede stort nettverk fra før. Altså, så klart velger du å jobbe for Meny, frem for Rema 1000.
28.1.15
Anonym sa…
De kan ikke love deg flere kunder, om du har nok kapasitet til å ta på deg flere kunder så er det greit med en katalog annonse for å bli mer tilgjengelig for fremtidige kunder. De fleste her som påstår dem har blitt svindlet, dere er noen jævla tullinger rett og slett.

Enten så driver du ett useriøst firma som ingen er interessert i å høre om, dårlig firmanavn eller en amatør hjemme side.

Har du pengene i lomma, så investerer du godt over 100.000 i året for annonse i katalog, de kan ikke love deg kunder men de kan garantere deg trafikk og at du må kunne ta på deg kapasitet til å få kunder.

Har jobbet med annonse salg mot bedrifter, så det å komme meg så usaklige kommentarer om at dere har blitt svindlet kan dere ta å ro lenger ut på havet med!

Man kjøper ikke kunder via annonse plass på nett, man sikrer seg trafikk , som da viser til kunder i ditt lokal område.

28.3.15
Anonym sa…
De avslører seg ofte under samtalen, de har ikke peiling på noe ang bedriften din. De er så pågående at du nesten sier ja for å bli kvitt de, styr unna
7.5.15
Anonym sa…
Har en pågående klage nå, og er veldig spent på om tv2torget vil gi seg på sin svindel. Foreløpig fornekter de alt og kun henvender seg til at samtalen ble tatt opp på lydbånd. Vær obs på at de kun tar opp en samtale, og mest sannsynlig ikke de samtalene hvor selger lover gull og grønne skoger osv. Hvis ikke de gir seg nå, vil hele samtalen bli lagt ut her. STYR UNNA!!!!!!
15.6.15
Anonym sa…
Er det flere “referansekunder” har? Jeg er en av 5 som skal få markedsføring verdt 25.000,- for kun 6.000,- fordi vi er den beste referansekunden. Er det noen som har opplevd det samme??
4.9.15
Anonym sa…
Har nettopp blitt kontaktet av disse og også fått tilbud som “referansekunde”, lukter lureri av hele greia. styrer unna disse.
26.10.15
Anonym sa…
Ser at det er et par selgere fra Tv2torget som har vært her og kommentert.

Om du har behov for å markedsføre deg på nettet for å tiltrekke kunder så veldger du for all del ikke Tv2torget å gjøre dette.
Tenk deg om før du velger kanal og sier ja til noe tull på telefon. Har du hørt om kanalen før? om ikke, si nei!
Bruker du Tv2torget til noe selv? sannsynligvis ikke. Det er ingen som leter etter produkter/tjenester der. Det kan ikke være mange i hvert fall.
90% av befolkningen gjør et søk i Google når de er ute etter en vare eller tjeneste, akkurat som all annen informasjon. Man bruker søkemotorene. Katalogene (i hvert fall de fleste) blir nedprioritert av søkemotorene da disse ofte har høy fluktfrekvens (det vil si at folk går ut igjen fra siden rett etter de har gått inn).

Bruk heller pengene på å lage hjemmeside/optimalisere hjemmesiden/annonsere direkte i Google/annonsere hos Facebook/eller en kanal du vet at din kundegruppe benytter.

19.11.15
Anonym sa…
klage på dette er lettere sagt enn gjort. Det ser ut til at de har funnet en “glitch” i systemet som lar dem fortsette med denne type handling.
25.4.16

 

 

Lenker fra norsk presse

Tidligere ansatt hevder han ble oppfordret til lyve da han solgte annonser for TV 2 Torget. – Det drives en «vendetta» mot oss. Les på Dagbladet.no

Slutt for annonsesalg gjennom 20 år: TV 2 legger ned TV 2 Torget. Les saken på Dagbladet.no

TV 2 avvikler egen katalogtjeneste: – De bruker TV 2-navnet for å lokke kunder, sier sykkelforhandler i Valdres, som mener å ha blitt svindlet av katalogtjenesten TV 2 Torget. Nå avvikler TV 2 katalogtjenesten. Les saken på TV2.no

Nå blir det slutt på klagestormen: TV 2 har bestemt seg for å legge ned «TV 2 Torget». Slutt for utskjelt annonsetjeneste. – Ikke kjernevirksomhet, sier mediehuset. Les saken på M24.no

 

 

 

 

 

2 Responses to TV2torget.no – styr unna

  1. Pshko 10. October 2016 at 00:53 #

    Hei, Ligger akkuratt nå inni en tull og lureri tilbud fra TV2 Torget. Det hele greie er solid svindel. Ikke blan deg i noe som helst som er tilknyttet TV2 Torget. Jeg jobber hardt med saken og drar de mestsansynlig i rettshalen nå snart.

    • anonym 10. October 2016 at 10:23 #

      Hei! Kan du utdype? Vi er også innblandet i TV2-torget, men har foreløpig ikke oppdaget noe lureri. Er vi naiv og blåøyd?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Analytics