Jeg gikk over til å bake brød med surdeig for kort tid siden, og tenkte å samle alle tips, oppskrifter og videoer jeg kommer over i dette blogginnlegget.
Enten du er nybegynner eller litt viderekommende, er det lurt å bli med i Facebook-gruppa Surdeig. Folk er vennlige og deler av sin kunnskap og sine erfaringer der.
Surdeigsstarter
Få sterk deig
Surdeigsbrød og sjakkbrikke (fortørnet dronning fra Lewis-sjakkbrikkene i British Museum).
Forming av deigen
Understanding bulk fermentation
Dekorering med mønster på skorpen
@breadjourney Your scars make you beautiful ???? #fyp #bread #baking #sourdoughbread #sourdough #oddlfysatisfying #satisfying
Diverse tips
Ingredienser i deigen
1000 g mel
800 g vann (nybegynnere anbefales 70-75 % hydrasjon, altså 700-750 g)
150 g starter
20 g salt
Lenker
18 Ways to Make Sourdough Bread More (or Less) Sour
Tullball
No comments yet.