Ja, jeg er Sicilia-frelst!

espresso, Erice, Sicilia

Ja, jeg innrømmer det: Jeg er Sicilia-frelst! Sicilias blanding av et enormt stort antall kulturminner og en vidunderlig vakker natur ga meg hakeslepp da jeg kom dit første gang som ung – på en av de mange interrailturene jeg den gang dro på. Vi snakker her om første halvdel av 80-tallet. Siden har jeg vært der et par ganger og er fortsatt bitt av basillen.

For å ha et sted å legge ut bilder fra mine turer til Sicilia, opprettet jeg nettstedet Wondersofsicily.com. Alle mine nettsteder bruker jeg for øvrig til å  eksperimentere med søkemotoroptimalisering samt som utgangspunkt for eksperimenter i sosiale medier.

Jeg liker å bygge mine personlige nettsteder langsomt, gjerne fra et uanselig utgangspunkt til noe med mer substans etter hvert. Dette liker Google. Jeg velger kvalitet. Det er viktig for meg at jeg fremstår med integritet. Derfor har jeg ingen reklame på disse nettstedene bortsett fra noen affiliatelenker til Amazon på Wagneropera.net og Wondersofsicily.com, men kun med lenker til bøker og musikk som er relevant for brukerne.

Det er bare Svalbard som kan konkurrere med Sicilia i mitt hjerte. På Svalbard og Sicilia føler jeg at jeg har kommet hjem – her er det noe unikt som treffer meg personlig; det er subjektivt til tusen og vanskelig å sette ord på. Det har noe med ydmykhet å gjøre – at jeg blir stilt overfor noe som er større enn meg selv, viktigere enn min egen navle.

Her er lenker til noen av sidene hvor jeg har lagt ut bilder

Har du vært på Sicilia? Da håper jeg du vil legge igjen en kommentar og fortelle hva du liker (eller ikke liker) ved denne øya!

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Analytics