Nytt nettsted om Sicilia: Wondersofsicily.com

Serpotta-putto Oratorio San Lorenzo, PalermoI forbindelse med mitt Sicilia-prosjekt våren 2015, som delvis blir research til en ny roman og delvis et dypdykk ned i Sicilias fantastiske kultur og historie, setter jeg opp et engelskspråklig nettsted – Wonders of Sicily – for å ha et sted å legge ut bilder fra Sicilia og samle informasjon.

Dette er mitt første eksperiment med responsivt design, som innebærer at innholdet tilpasser seg den enheten du bruker (mobil, dekstop, nettbrett etc.).

Viktig blir det også å eksperimentere med søkeord og se hvor gode rangeringer det er mulig å oppnå i et så ekstremt konkurranseutsatt område. På enkelte søkeord burde det være mulig å nå høyt, mens ord som Palermo, Cefalù og Sicilia nok blir i vanskeligste laget. Som alltid når det gjelder søkemotoroptimalisering, opererer jeg med et langt tidsperspektiv. Først om et halvt år – ja, egentlig først om ett år – vil jeg trekke noen vettuge konklusjoner om nettstedets virkelige potensial når det gjelder å få trafikk fra søkemotorer.

I tillegg til hovednettstedet har jeg satt opp en upretensiøs Sicilia-blogg og laget en tilhørende Facebook-side.

No comments yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Analytics